Michal Zolman
Michal Zolman
Treballar en la indústria d'esdeveniments sempre ha estat la meva passió. És un gran plaer ser part i crear moments únics i significatius. Amb Smybox he aconseguit combinar tots dos. D'acord amb l'estil i les prioritats del nostre client, disseny i coordino els esdeveniments, assegurant que tot sigui perfecte.
Pablo Muñoz
Pablo Muñoz
Soy un tipo creativo al que le encanta la fotografía, Disfruto ayudando a hacer realidad la visión de alguien. Me encanta el café, el arte, la música, el diseño y conocer gente nueva. Siempre doy mi mejor cara para aprender más y ayudar a los demás. Mi objetivo es ser el tipo de persona que inspira a la gente a ser mejor.
Victor Vidal
Victor Vidal
Soy un apasionado animador de eventos, siempre rebosante de energía y con un espíritu extrovertido que se contagia a todos los presentes. Mi entusiasmo y amabilidad se fusionan para crear momentos inolvidables, donde los invitados se sienten acogidos y participan activamente. Disfruto conocer nuevas personas y ser parte de su felicidad, creando no sólo recuerdos, sino también sonrisas innegables que perduran. ¡Conmigo, cada evento se transforma en una experiencia llena de diversión y alegría que cautivará a tus invitados!

Adorem el nostre treball

La nostra feina és fer somriure a través d'experiències fotogràfiques úniques en tot tipus d'esdeveniments. Cada esdeveniment és per a nosaltres una oportunitat de dur a terme una producció creativa, on ens esforcem per capturar moments de felicitat i emoció. Amb Smybox, cada persona està immersa en una experiència que recorda la innocència i la diversió de la infància, contagiant alegria a tots els qui participen i poc a poc ens prenen confiança durant l'esdeveniment, deixant un resultat divertit i professional. Ens enorgulleix veure com els somriures broten i com cada imatge capturada es converteix en un record durador en la memòria dels nostres clients.

Smilebox se vyrábí v České republice

Com va néixer la idea?

Smybox és l'evolució del tradicional fotomaton de tota la vida. Amb ells es poden prendre bones fotos però resulten pesants per ser transportardos. Nosaltres prenem la idea de la fotografia instantània i convertim l'antic en una cosa nova aprofitant la màgia de les noves tecnologies. Vam donar un gir al concepte inicial de fer-se fotografies amb amics. Tot va començar a Praga, a la República Txeca el 2011, on es van desenvolupar tots els components de maquinari i programari. Des de llavors Smybox ha viatjat a molts altres llocs. L'equip de Barcelona està format per professionals que tindran cura del servei al vostre esdeveniment de principi a fi.

Smybox serà un concepte global

Ens alegrem que ens vam ampliar al concepte SMYBOX. Gràcies a això ara podem organitzar estupendes festes i vosaltres podeu gaudir de fantàstica diversió amb SMYBOX també a Barcelona. Barcelona va ser un pressentiment per a nosaltres i literalment es pot dir que ens hem enamorat d'aquesta ciutat. A més de Barcelona podeu encarregar SMYBOX per al vostre esdeveniment també a Los Angeles, Sao Paulo, Bucarest i per descomptat a Praga. Tenim moltes ganes de veure'ns amb vosaltres molt aviat en la vostra festa a qual viatjarem encantats també a altres ciutats a Espanya.

Jdeme do světa pod názvem Smybox

Convida a Smybox a la teva festa!

Preus raonables, possibilitats il limitades!