Michal Zolman
Michal Zolman
Em vaig enamorar d'Smybox a primera vista! Gràcies a la combinació de tecnologia, creativitat i passió oferim un gran servei. Veure el somriure del client gaudint de Smybox és la major recompensa del meu treball!
Alberto Puyalto
Alberto Puyalto
Com a professional multimèdia he de destacar que Smybox em va conquistar per la seva qualitat professional. Si de veritat vols un servei divertit, original i de qualitat, Smybox marca la diferència. Els teus convidats quedaran sorpresos!!

Adorem el nostre treball

El nostre treball és fer somriure. Veure les vostres cares de felicitat dóna sentit al nostre treball diari i és el que realment ens satisfà. Ens encanta Smybox i ens agrada transmetre-ho a tots els que proven aquesta experiència fotogràfica. Per a nosaltres cada esdeveniment és una producció creativa que requereix treball i esforç per aconseguir satisfer els nostres clients. La nostra major recompensa és veure com brollen els somriures amb Smybox. La gent s'acosta a posar i poc a poc comença a desinhibir-se, es deixa portar per les emocions com si tornessin a ser nens, contagiant aquesta sensació a la següent persona que es planta davant l'objectiu de Smybox. Nosaltres vam registrar el moment per al record amb una imatge que quedarà en la memòria per molt de temps.

Smilebox se vyrábí v České republice

Com va néixer la idea?

Smybox és l'evolució del tradicional fotomaton de tota la vida. Amb ells es poden prendre bones fotos però resulten pesants per ser transportardos. Nosaltres prenem la idea de la fotografia instantània i convertim l'antic en una cosa nova aprofitant la màgia de les noves tecnologies. Vam donar un gir al concepte inicial de fer-se fotografies amb amics. Tot va començar a Praga, a la República Txeca el 2011, on es van desenvolupar tots els components de maquinari i programari. Des de llavors Smybox ha viatjat a molts altres llocs. L'equip de Barcelona està format per professionals que tindran cura del servei al vostre esdeveniment de principi a fi.

Smybox serà un concepte global

Ens alegrem que ens vam ampliar al concepte SMYBOX. Gràcies a això ara podem organitzar estupendes festes i vosaltres podeu gaudir de fantàstica diversió amb SMYBOX també a Barcelona. Barcelona va ser un pressentiment per a nosaltres i literalment es pot dir que ens hem enamorat d'aquesta ciutat. A més de Barcelona podeu encarregar SMYBOX per al vostre esdeveniment també a Los Angeles, Sao Paulo, Bucarest i per descomptat a Praga. Tenim moltes ganes de veure'ns amb vosaltres molt aviat en la vostra festa a qual viatjarem encantats també a altres ciutats a Espanya.

Jdeme do světa pod názvem Smybox

Convida a Smybox a la teva festa!

Preus raonables, possibilitats il limitades!